Vlot verbonden, leven langs water in zuiden van Gent

Oryx Projects ontwikkelt het project Keizerpoort in 3 fases, met in totaal ruim 130 appartementen, 3.000 m² commerciële ruimte, 5.000 m² ruimte voor kantoren en 400 ondergrondse parkeerplaatsen. In de eerste fase kan je je keuze maken uit 40 appartementen.

Deze unieke woonplaats is gelegen tussen de Brusselsesteenweg en de Franse Vaart.
De Keizerpoort is een ideale uitvalsbasis aan de rand van Gent, gelegen aan oude zijarm van de Schelde en fietssnelweg met vlotte verbinding naar centrum Gent en aansluiting met E40 en E17.

Hou je niet van fietsen? Dan kan je kiezen voor de tramverbinding vlakbij. Veilige fiets- en wandelverbindingen verbinden deze woonplaats met het bruisende centrum van Gent.

AM Oryx Keizerpoort CAM 25 DAY Landscape final 20191122

awg architecten en Jan De Nul aan het roer van Keizerpoort

Keizerpoort is een ontwerp van awg architecten, gesticht door bOb Van Reeth. Bovendien wordt dit woonproject gebouwd door Jan de Nul, een aannemer met wereldfaam. De gebouwen worden opgetrokken in baksteen, natuursteen, architectonisch beton en metaal voor het schrijnwerk en hekwerken, materialen die op een mooie manier verouderen.

Lichtrijke appartementen te koop in Gent met zicht op duurzame toekomst

Alle Keizerpoort-gebouwen worden voorzien van groendaken en gebouwd rond een binnentuin, een ontmoetingsplaats voor alle bewoners. Awg architecten ontwierp appartementen met hoge raampartijen voor extra licht.

Oryx Projects nv gelooft sterk in de toekomst en de groei van steden, waar steeds meer mensen willen verblijven en graag vertoeven. Alle projecten worden duurzaam en toekomstgericht uitgewerkt. Met grote aandacht voor betaalbaarheid, kwaliteit en comfort. Alle Keizerpoort-gebouwen worden gebouwd met bakstenen voor een tijdloze look door de jaren heen.

Keizerlijk groen genieten en kwalitatieve contacten

Wonen aan de rand van Gent heeft zo zijn voordelen. Wonen in een appartement hoeft echter niet te betekenen dat je niet kan genieten van groenruimte rond je woonplaats. Bij de realisatie schenkt Oryx Projects nv veel aandacht aan kwaliteitsvolle publieke ruimte. Keizerpoort krijgt met dit nieuwbouwproject de allure van een promenade, waar water, groen en rust de hoofdrolspelers zijn. Geniet van even zalig niks doen op een van de banken aan de waterkant.

Of geniet van de zon op je terras en maak even een wandeling in het park van Cotton Island aan de overzijde. Keizerpoort wordt voorzien van grasstroken en plantzones voor bomen en bloemen. Alle hoogste daken van de gebouwen worden als groendak ingericht en op de daken boven de eerste verdiepingen komen daktuinen met bomen. Ook de Gentbrugse Meersen zijn dichtbij en vlot bereikbaar, je kan er voluit van deze groene long genieten.

AM Oryx Keizerpoort CAM 11 final 20191122

Keizerpoort nieuwbouwproject in Gent in 1-2-3 fases

Keizerpoort is een stadsinbreidingsproject in Gent en wordt gebouwd in 3 fases. De eerste fase is meteen de grootste fase in het project. In de eerste fase worden 40 appartementen, 3 woningen, 5000 m2 kantoren, een supermarkt, een plaats voor horeca, fietsstaanplaatsen inclusief een wasplaats voor fietsen en staanplaatsen voor bakfietsen voorzien.

We houden je hier verder op de hoogte van de volgende bouwfases.

AM Oryx Keizerpoort CAM 25 NIGHT Portrait final 20191122

Keizerpoort Gent? Joviaal geestig, bruisend anders!

Wil je een appartement kopen in Gent/Ledeberg. Twijfel niet. Het nieuwbouwproject Keizerpoort biedt je de combinatie van leven, wonen, werken en vooral genieten. Het wordt een joviale, bruisende wijk, permanent in beweging.

Iedereen is welkom in Keizerpoort: alleenstaanden en gezinnen, jong en oud. En ja, er zijn ook woningen met tuin beschikbaar!

Shoppen vlakbij? Dat kan! Je dagelijkse inkopen doe je gewoon in de supermarkt op het terrein. Er wordt ook ruimte voorzien voor kleinhandel en horeca met een ruim terras met zicht op het park en water. Een kopje koffie en gezellig bijbabbelen met de buren. Dat moet kunnen.

AM Oryx Keizerpoort CAM 91 final 20191122

Oryx Projects nv kiest resoluut voor kwalitatieve esthetiek

Oryx Projects nv sluit geen compromissen maar realiseert op deskundige en efficiënte wijze vastgoedprojecten op stedelijke toplocaties met meerwaarde voor de gebruikers en hun omgeving.

De naam ‘Oryx’ is ontleend aan een elegante, krachtige en intelligente Afrikaanse antilopensoort die er met een enorm aanpassingsvermogen in slaagt om de extreme omstandigheden van de woestijn te overleven. Een metafoor die sprekend is voor de steeds veranderlijke wereld van de projectontwikkeling.

AM Oryx Keizerpoort CAM 003 final 20191122
Meer info?